Mazulīša rociņu un kājiņu 3D nospiedumi

Bērna piedzimšana ir viens no svarīgākajiem notikumiem vecāku dzīvē.

Katrs mirklis bērna dzīvē ir unikāls un neatkārtojams. Mazulīša rociņu un kājiņu 3D nospiedumu veidošana ir lielisks veids, kā saglabāt šīs vērtīgās atmiņas uz visu mūžu.

Daži vecāki var uzskatīt, ka nospiedumu veidošana ir papildu izmaksas un cenšas ietaupīt uz tā. Tomēr vēlamies uzsvērt, ka tie nav izdevumi, bet ieguldījums bērna un ģimenes nākotnē.

Pirmie bērna dzīves mēneši ir ātrs augšanas un attīstības laiks. Mazulīša roku un kāju nospiedumu veidošana palīdz saglabāt atmiņā neaizmirstamus mazļa īpašo dzīves posmu, kas ātri mainās.

Bez nospiedumiem var pazaudēt tās mazās īpašības, kas padara jūsu bērnu neatkārtojamu.

Turklāt bērna roku un kāju nospiedumi var kļūt par lielisku dāvanu. Kad jūsu bērns izaugs, jūs varat uzdāvināt nospiedumus, lai viņš varētu redzēt, kāds viņš bija maziņš.

Tas ir lielisks veids, kā saglabāt ģimenes tradīcijas un atmiņas.

Visbeidzot, bērna rociņu un pēdiņu 3D nospiedumu veidošana nav tikai veids, kā saglabāt atmiņas, bet arī process, kas palīdz radīt ciešāku saikni starp vecākiem un bērnu.

Tāpēc bērna rociņu un kājiņu 3D nospiedumu veidošana ir pamatoti izmaksu tēriņi un iespēja saglabāt ģimenes vēsturi atmiņā.

Tas ir unikāls veids, kā radīt stipru saikni starp vecākiem un bērnu, saglabāt ģimenes tradīcijas un izveidot vērtīgas atmiņas uz visu mūžu.

Drošība un kvalitāte

Mums ir ļoti svarīgi, lai Jūs paliktu apmierināti ar mūsu precēm, pakalpojumiem un apkalpošanas servisu

PILNĪGI DROŠI

Nospiedumu masa, kas tiek izmantota 3D nospiedumu noņemšanai, ir izmanota no inovatīva materiāla uz dabiskas bāzes. Dermatoloģiski pārbaudīts, tam ir sertifikāti, kas apstiprina drošību, saskaroties ar ādu pieaugušajiem, bērniem un zīdaiņiem. Netoksisks, nospiedumu noņemšanas laikā mīksts, ar patīkamu ogu aromātu, nekrāsojas.

Nodrošina 100% detalizāciju. Atspoguļo katru līniju, poru, kā arī rotaslietas.

Tiek izgatavota augsto tehnoloģiju rūpnīcā Italījā.

AUGSTĀKĀ KVALITĀTE

3D nospiedumu noņemšanai tiek izmantots augstākās kvalitātes ilgnoturīgs ģipsis. Tas nodrošina precīzu vissīkāko detaļu reproducēšanu, tam ir skaista balta krāsa, tas ir lieliski plūstošs un ideāli piemērots liešanai bez spēcīgas vibrācijas.

Tā izturība ir 5 reizes lielāka nekā celtniecības ģipsim, noturība pret šķeldošanu. Tāpat kā nospiedumu materiāls, tas tiek ražots augsto tehnoloģiju rūpnīcā Itālijā. Ir visi nepieciešamie kvalitātes sertifikāti.

EMOCIJAS UN ATMIŅAS UZ 100 GADIEM

3D nospiedumu veidošana – tas ir emocionāls un ļoti aizraujošs process, kurš sajūsminās pat vislielākos skeptiķus. Pārsteidzošā veidā var „apturēt” laiku uz 100 gadiem unikālā 3D skulptūrā. Tā ir iespēja pēc kāda laika pataustīt savas rokas, mazuļa pēdiņas, tuvinieku rokas.

3D skulptūras ir spējīgas glabāt atmiņas ne mazāk kā 100 gadus – lūk kas ir patiešām svarīgi!

RŪPES PAR KLIENTIEM

Ja izvēles procesā, pasūtījuma noformēšanā, darbā ar komplektu, kā arī par nospiedumu izgatavošanu studijā Jums radīsies jautājumi, mēs ar prieku atbildēsim un palīdzēsim to risināšanā. Vienkārši sazinieties ar mums pa norādīto kontaktinformāciju. Mums ir ļoti svarīgi, lai Jūs paliktu apmierināti 🙂